x
2023 Mutfak ve Banyo Bataryalarında Trendler

2023 Mutfak ve Banyo Bataryalarında Trendler

30 Aralık 2022

2023 yılına girmeye sayılı günler kala yeni yılda mutfak ve banyo bataryalarında trendler neler olacak merak ediyor musunuz? Yapılan araştırmalara göre bireylerin %88’i tadilatlarda ilk olarak mutfak ve banyo bataryalarını değiştirmektedir. Bundan dolayı oluşan yüksek talep karşısında üreticiler her yıl yeni modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Peki, 2023 yılının mutfak ve banyo bataryalarında trendler nelerdir? Gelin evinize en uygun trendi birlikte seçelim!

2023 Yılında Mutfak ve Banyo Bataryalarında Trendler

Mutfak Batarya Trendleri

Bakalım 2023 yılında mutfak bataryalarında trend olacak ürünler nelermiş?

Spiralli Eviye Bataryası

Mutfak bataryalarında 2023 trendinin başında Spiralli Eviye Bataryası geliyor. Bu özellik, kullanıcının sebzeleri durulamak, kapları doldurmak veya lavaboyu temizlemek için bataryayı uzatmasına olanak sağlamaktadır. Spiralli eviye bataryasına olan talep 2023 yılında oldukça artacağından dolayı üreticiler şimdiden modelleri güncellemeye başladı.

Restoran mutfaklarında sıklıkla görülen endüstriyel eviye bataryası, son birkaç yıldır evlerde de yaygınlaşmaya başlamıştır. 2023 yılında ise mutfak armatürlerini modernize etmeyi amaçlayarak endüstriyel-modern bir tarzda kullanıcıya verimli bir kullanım sağlayacaktır.

Kuğu Mutfak Bataryası

Yeni yılın bir diğer trendi ise Kuğu Batarya. Zarif ve şık görüntüsüyle, mutfaklarda modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir model olan kuğu batarya, trend listesinin başlarında yer almaktadır.

Tek Kulplu Bataryalar

Mutfakta çok fazla vakit geçirenler bilir ki kirli, sabunlu veya ıslak elle suyu açmak zor olmaktadır. Bundan dolayı 2023 yılında sıklıkla tek kulplu bataryaları görmeye başlayacağız. Suyu aktif hale getirmek veya kapatmak için elinizin arkasını, ön kolunuzu veya dirseğinizi kullanabilirsiniz. Bu trendi eminiz ki hepiniz çok seveceksiniz!

Mutfağınıza Renk Katın: Altın Rengi Mutfak Bataryaları

     

Altın rengi mutfak bataryaları 2023 yılında oldukça fazla göreceğimiz çeşitlerden biri. Araştırmalara göre kullanıcılar artık tamamen gri olan bataryalardan uzaklaşmaya başlıyor. Mutfaklarda daha fazla renk ve canlılık arayan kullanıcıların ilk tercihi de altın rengi.

2023 Mutfak ve Banyo Bataryalarında Trendler

Banyo Bataryası Trendleri

Tek Kulplu Bataryalar

Tek kulplu armatürlerden bahsetmişken, birçok üretici firma tek kulplu tasarımlarda yeni koleksiyonlar çıkararak, 2023 trendlerini belirlemeye başladı. Kullanıcılar, bu tarz bataryaların alandan tasarruf sağladığını ve kullanımının kolay olduğunu düşündüğü için oldukça sık tercih etmektedir.

Geleneksel ve Klasik Stildeki Bataryalar

Bu batarya türleri her yıl olduğu gibi 2023 yılında da oldukça moda olacak. Çoğu kullanıcı klasik ürünleri tercih ediyor olsa da son zamanlarda yavaş yavaş geleneksel ürünlere doğru bir eğilim gösterilmeye başlandı. Banyo bataryalarında artık klasik ve geleneksel karması ürünler ön planda.

Fotoselli Bataryalar

Pandemiden sonra kullanımı artmış olsa da 2023 yılında çoğu banyoda fotosel özelliğine sahip bataryaları göreceğiz. Oldukça hijyenik ve su tasarrufuna ekstra katkı sağlayan bu bataryalar da yeni yılın trendleri arasında yerini alacak.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.