x
2021 Yazının Boya Trendleri

2021 Yazının Boya Trendleri

24 Mayıs 2021

Dekorasyona iç duvarlardan başlamak, evinizin atmosferini olduğu gibi değiştireceği için doğru renkleri seçerek, ön plana çıkarmak istediğiniz aksesuar ve mobilyalarınızı evinizin yıldızı yapabilir, aynı duvarda iki farklı renk ve desen kullanarak kendinize özgü bir tasarım oluşturabilirsiniz. Bu yazımızda bu sezonun trend renklerini sizler için derledik.

Klasik Mavi

Hem sadeliğin hem de zarifliğin temsili mavi, 2021’in trend renkleri arasında başı çekmektedir.

Dinginliği ve huzuru simgeleyen klasik mavi, ev dekorasyonunda ve mobilya seçiminde önemli bir rol oynamaktadır.

Huzurlu ve sade bir yaşam alanı oluşturmak isteyenler, oturma odalarında, salonlarda ve yatak odalarında klasik maviyi tercih etmektedir.

Mint Yeşili

Soft ve pastel bir ton olan mint yeşili, şimdiden 2021’in en çok tercih edilen renkleri arasında yerini almıştır.

Doğayı temsil etmesi nedeniyle dekorasyon denildiğinde ilk akla gelen mint yeşili aynı zamanda da huzuru çağrıştırmaktadır.

Rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etkisi olduğu bilinen mint yeşili, çoğunlukla banyo dekorasyonu için önerilen renklerden biri olmaktadır.

 Mercan Pembe

Yılın trend renklerinden bir diğeri olan mercan pembe, sıcak ve samimi ortamlar yaratmak için tercih edilmektedir.

Ayrıca, romantik bir atmosfer yakalamak isteyenler mercan pembesini daha da çok tercih etmektedir.

Mercan pembesinin en çok tercih edildiği odalar ise çocuk odası, yatak odası ve oturma odasıdır.

Peki Kendi Evimi Nasıl Boyayabilirim?

Birçok kişi yaşadığı çevreyi kendine göre dizayn etmek istemektedir. Bireylerin, kendi ruh hallerine göre evlerini dizayn ederken dikkat etmesi gereken en önemli ayrıntı ise renklerdir. Renkler, her an birlikte yaşanılan ve etkilerinin pek çok insan tarafından bilinmediği gizli bir güç olarak da kabul edilmektedir. Renkler, insanların ruh halinin bir yansıması olduğu gibi aynı zamanda da insanların ruh hali üzerinde de belirleyici bir unsurdur.

Pandemi koşulları nedeniyle evlerde zaman geçirmek zorunda olanlar için ise de ev ortamının düzenlenmesi bir hobi olabilmektedir. Ancak bu hobi, oldukça zor ve yorucu bir iş sürecini de beraberinde getirmektedir. Boya tercihi, kullanılan malzemelerin neler olduğu ve nasıl temin edileceği ve yüksek yerlere erişim gibi faktörler, zorlu bir boyama sürecinin nedenleridir. Buykanat.com, ihtiyacınız olan tüm malzemeleri sadece bir “tık” kadar yakınızı getirmektedir.

Yüksek yerlere yetişmek için “Kanat” merdiven çeşitlerine hemen göz atabilirsiniz.

Hem güvenilirliği hem de ergonomik açıdan tüm tadilat işleriniz için uygunluğu ile “Kanat” marka merdivenleri ev dekorasyonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanım alanınıza göre ev tipi, galvanizli veya alüminyum merdivenlerden birini tercih edebilirsiniz.

2+2’den 9+1’e kadar size uygun olan basamak seçeneklerini tercih edebilir ve buykanat.com üzerinden en hızlı şekilde güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha fazlası için Merdiven Kategorisini ziyaret ediniz.

b_optimized.png (44 KB)

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.